Despre noi

Despre noi? Am pornit la drum, avand drept fundatie o idee simpla:

Natura nu a fost facuta pentru a fi schimbata.

Credem intr-un stil de viata sanatos, natural, organic – un stil de viata BIO!

Ne-am propus sa facem viata oamenilor mai sanatoasa, mai frumoasa si mai buna. Cum omul este ceea ce mananca, ne am gandit ca o alimentatie sanatoasa reprezinta primul lucru pentru care trebuie sa ne preocupam.

Acest site este plin de idei fantastice pentru a te ajuta sa te bucuri de gustul delicios al legumelor, proaspete, bucurantu-te astfel de un stil de viata natural si sanatos.

Rasfoind paginile acestui site, ve-ti gasi informatii generale despre legume si fructe si disponibilitatea acestora in Romania, in functie de sezon; Retete si sfaturi pentru o alimentatie corecta si un stil de viata sanatos; Informatii despre cultivarea si pastrarea legumelor

Legume Pe Bune isi propune ca in viitor sa devina o sursa sigura de hrana sanatoasa, un stil de viata. Vrem sa oferim un support educational pentru ca oamenii sa inteleaga importanta unui stil de viata organic in armonie deplina cu natura.

Despre noi echipa legume pe bune:

Echipa LegumePeBune.ro crede intr-o alimentatie sanatoasa, alimentatie bazata pe legume si vegetale. Credem ca pentru o viata fumoasa si un corp sanatos este nevoie de o legatura stransa intre om si natura. Stilul de viata si ceea ce mancam ne influenteaza sanatatea, fericirea si astfel viata. Pentru un organism puternic si sanatos, si astfel o viata frumoasa, avem nevoie de o alimentatie bogata in fructe si legume.

Viziteaza LegumePeBune.ro pe facebook si da-ne un Like aici.