Vegan kale pesto pasta

Kale cu frunzele lui de un verde închis, îl puteți mânca crud sau gătit.

Acest super-aliment a fost pe farfurii din epoca romană și a fost mult timp comun în mare parte din Europa. Leguma provine din familia varzei, care include și broccoli, conopida și gulia.

Vegan kale pesto pasta

Recipe by Dragos
Porții

4

porții
Timp Pregătire

10

minutes
Timp Gătire

10

minutes
Calorii

537

kcal

Preparați acest pesto ușor de varză kale cu semințele de dovleac, busuioc și usturoi. Este perfect amestecat prin spaghete integrale pentru o masă vegană sănătoasă

Ingrediente

  • 150g Kale

  • 50g busuioc proaspăt

  • un cățel de usturoi

  • 30g semințe de dovleac

  • 70ml ulei de masline extra virgin

  • 30g drojdie nutritivă (usca/inactivă)

  • 1 lamaie, cu coaja si zeama

  • 350 g spaghete integrale

  • sare si piper după gust

Pasi

  • Aduceți o cratiță cu apă la fiert. Adaugați varza kale și lasați-o să fiarbă timp de 30 de secunde, scurgeti-o si transferati intr-un castron cu apa rece ca gheata timp de 5 minute. Scurgeți din nou și uscați-o bine cu hârtie de bucătărie.
  • Pune busuiocul, usturoiul, semințele, uleiul, drojdia nutritivă, sucul și coaja de lămâie și varza kale scursă în blender. Se amestecă până la omogenizare, apoi se condimentează. Slăbiți cu un strop de apă, dacă este prea gros.
  • Fierbeți pastele urmând instrucțiunile de pe pachet, apoi amestecați cu pesto și serviți.

Ai încercat rețeta asta. Lasa-ne un comentariu si spune-ne cum ți sa părut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *